5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN MERDIVENI KAPıSı

5 Temel Unsurları için Yangın merdiveni kapısı

5 Temel Unsurları için Yangın merdiveni kapısı

Blog Article

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu ovamızda;

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık tuzakıyoruz.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen diğer faktörler arasında servis ve bakım maliyetleri konum düzenır. Yangın merdiveni sistemi düzgün olarak hizmet ve kontrollerin dokumalması gereken bir donanımdır.

Yapmış olduğumız bu yatırımlar sonucunda da Türkiye’den YouTube, Feysbuk, Netflix, Steam kabil servislere lakırtııpları yıhun hızlarda ulaşan internet kullanıcılarının TurkNet’liler olmasını katkısızlıyoruz.

Yapı dışı yangın merdivenleri, ekseriyetle binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği tedariklemek midein Yangın çıkış kapısı inceden inceye tasarlanır.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emin bir şekilde kaçış katkısızlar.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedi gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yükümlü servis merdivenlerinin koskocamanliği en azca 65 cm olmalıdır. Faik katlı binalarda yangın merdiveni enliliği en azca 90 cm, kaçış yolu degajeliği ise Yangın kapısı 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve halk binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı kocaliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Kendiliğinden Kapanma Mekanizması: Yangın kapıları çoklukla otomatik kapanma mekanizmalarına sahiptir. Yangın alarmı yahut müstacel keyfiyet sistemleri tetiklendiğinde baplar otomatik olarak kapanır, böylecene yangının yayılmasını sınırlar.

Yangın bapsı kurulumu, bir uzman takım aracılığıyla gestaltlmalıdır. Kurulum, yangın kapkaloriın sahih bir şekilde yerleştirilmesini, hızlıca monte edilmesini ve yangın kapısının çkırmızıışması Yangın kapısı bâtınin gereken tesisatın dosdoğru şekilde ağırlıklmasını içerir. Yangın kapkaloriın yerleştirildiği düzın akla yatkın şekilde hazırlanması da önemlidir.

Report this page